Isnin, 7 Februari 2011

Bilik Guru


Sudah menjejak ke 9 tahun aku berkhidmat sebagai seorang guru dan kali ni bukan pasal nak cerita pasal macam mana aku mengajar ...tetapi nak cerita sikit pasal bilik guru sebenarnye tahun ni lah aku baru duduk bilik guru sebab aku memang tak minat duduk bilik guru walaupun aku ni seorang guru ... aku lagi suka duduk di biik muzik dan stor sukan yang telah di transformerskan menjadi bilik lebih private dan tenang membuat kerja tanpa sebarang gangguan tapi dah duduk bilik guru ni dengar jer la hilai tawa rakan sejawat

contoh bilik guru tapi bukan bilik guru kat sekolah aku berkerja

Tak boleh dah nak tidur bawah meja kalau free takde kelas wahahahaha....borok betul..dh mengantuk tidor la..sape nak marah orang tido sini aku hantar balik planet marikh bengong punyer manusia yang marahkan orang lain tido..sini aku jontos kepala dengan kayu api.. dah lerr aku mengantuk ni kejap lagi gie mesyuarat tapi kalau mata dah kecik jer ni...silap2x goodbye la kat rumah kang...

5 ulasan:

Cik SHiNJU berkata...

Selamat mereloh.. :p

airaniez wirdani berkata...

heh..bilik guru tpt gosip cikgu2 kan?hihi

Mr V berkata...

memang bilik guru menjadi tempat mereka bergosip tentang dunia artis

Mr V berkata...

koi tak jadi nok mereloh..

♥..cik_mas..♥ berkata...

standart la cikgu lelaki. even ada bilik guru pn mmg sekejap je dah hilang. rupanya kat stor sukan.. hehehe :)

ngajar skolah mana ni? sy bakal guru ....=.=

boleh la join kelab kami cikgu blogger : www.kamicikgublogger.blogspot.com
group fb : kami cikgu blogger