Sabtu, 1 Januari 2011

DI Sini Menanti Di Sana Tak Sampai


Dah lama aku menunggu di sini tak sampai/tiba lagi penuh dengan harapan aku menunggu. Di saat aku memerlukan aku berpesan pada 27/12/2010 dengan harapan ianya akan tiba pada minggu ini...tapi hampa aku sangat bersedih... bagaikan hilang akal menanti ketibaan mereka.. sebenarnya aku tunggu 2 set lego city yang aku order hahahahaha.....


RM 16.90
RM 17.90
tak sampai2x..tp akhirnya dapat lah juga mendengar berita yang menggembirakan heheh dalam minggu depan tu dapatlah...sebab tokay kedai tu cakap dia post 30/12/2010 bersamaan hari khamis dan 31 hb tu pulak cuti umum Pak presiden bagi sebab Malaysia menang piala AFF suzuki takpelah janji dah bayar dan tak sabar untuk memasang wueyheheheheh!!!!... boleh merempit lepas nie tangkap penjenayah guna motor lego.. dan kepada sesiapa yang berminat nak kumpul atau beli dah tentu nak kumpul kena beli... tak jumpanya kat rumput padang sekolah mahupun belakang rumah kamoo itu... ini link website tokay kedai lego tu..boleh bank transfer janji bayar la.. dengan daun kering bernilai Rm 50.00 mesti pak guard yang jaga bank tu berkata dalam hati " kesian muda2x dah gila"

http://mybricks2u.com
macam 2x jenis lego aderrr weyhhh!!!...

4 ulasan:

airaniez wirdani berkata...

thnks for the *link*. Macam menarik je beli LEGO kecik2.lama2 leh buat 1 bandar kan kan?hoho

Mr V berkata...

yea memang seronok.... tp part nk kene berbelanje tu yg tak berape syok hehe

Cik SHiNJU berkata...

Mr V - dgr citer kat JB nt ade Lego City...Dah siap ker?

Mr V berkata...

Lego city te siap tahun 2013 rasenye.. kalau x tak silap koi..