Sabtu, 1 Januari 2011

Blog Header Orang Tasek

Design sendiri jer aku punya blog header ni...hantam saja... dan setiapnya ada motif dan maksud tersendiri ...hehe macam lambang sekolah la... setiap simbol ada maksud tersendiri

Yang aku reka malam semalam,,, sempena tahun baru..
Simbol mata bermaksud sentiasa melihat dan menonton kehidupan insan lain eceh!!..
Simbol haiwan/serangga.. aku sukakan mereka...( x bley blah)
simbol mcm kat tandas lelaki dan wanita... perhubungan itu ada batasnya... betul jangan terlalu ikutkan nafsu... tak kemana kalau dah jodoh..
simbol Helang.... Aku ingin bebas!!!..
2011... tahun baru

yang aku pakai sekarang ni.... Click utk besor
Simbol family / aku sayangkan keluargaku lebih dari segalanya...
simbol tidur dan tanda soal/ sebelum tidur aku akan berfikir
simbol couple berjauhan.... jauh jodoh lagi tu...hahaha...
simbol danger di bawah perkataan tasek/ tasek itu berbahaya... jangan ingat tenang tiada apa yang menakutkan....
simbol haiwan/ aku sayangkan haiwan
simbol lelaki dan wanita di atas huruf T/ jika sudah Takdir akan ada la jodohnya nanti..
simbol rokok/ aku seorang smokers.. ( tak lama berenti la...nekad wooo)
simbol wang/ semua mahu wang...
simbol tumbuhan hijau/ aku sukakan alam sekitar..

tu jer kot... kalau di ikutkan dah banyak blog header aku guna
ikut mood kadang2x nak design serta nak tukar..

dan sesiapa yang berminat nak design sendiri sila lah ke http://www.picnik.com

tp sebelum tu sediakan la satu file pic white ke black ke... guna paint jerr
pastu upload dan reka la blog header anda sendiri...

2 ulasan:

mofaizmz berkata...

jadikk.. ada idea suma jalan..

shazmonaz berkata...

cantik idea tu.. boleh jdkan modal..