Jumaat, 18 Mei 2012

Layan Game

Layan game ....boleh menghilangkan stress ataupun menambahkan stress??? ikut masing-masing la nak stress ke tambah stress atau menghilangkan stress.Kalau aku stress main game ke kerja ke hape ke aku bantai tido...bangun tido aku boleh senyum harharharhar.....melupakan segala masalah. aku nak perkenalkan dan mungkin korang dah kenal dan tau mengenai review game yang nak aku ceritakan ni.

The Sims dah tentu ramai yang dah pernah main game ni kan...??.. sanggup berjam-jam depan pc atau tv melayan game ni...lagi2x bab mengorat awek sims sebab nak WOHOOO..kan..kan...hehehe ...The sims freeplay ni cuma boleh main kat tablet atau smartphone Android jerrr... Kena la download ...tapi haruslah guna wi fi kalau tak guna wi fi memang lembab la nak habiskan download ...sebab wi fi recomended...macam biasa tetap ada juga wohoo... tapi yang ni ada bermacam perkara yang harus diselesaikan ...yang best tu boleh dapat anak ngehehehehe....harharhar..


Game kedua yang best di layan ialah Frontline Commando... dum dam dum dammmm....dengan senjata yang pelbagai...tapi yang tak berapa syoknya kalau nak beli senjata yang bagus-bagus boleh menganggu gugat para pemegang kad kredit....nasib aku dah tak pakai kad kredit...harharhar.... aku main game ni sampai level 8 dan sangkut sebab aku malas nak layan sebab misi yang terakhir punyalah susah...dan akhirnya aku update game ni dan misi yang lama tu dah takdok dah,...layan misi yang baru pun sama susah jugak...last2x aku layan the sims freeplay sampai ke sudah ... Game ni pun kene download dan wifi recomended jugak...untung dapt beli samsung galaxy tab 7.7...dapat main banyak game...harharharharhar...

4 ulasan:

wantie berkata...

suka gak main game. tapi sekarang nbi bz sokmo. tak pe la kasi chance anak anak pulak yg main game. zaman ibu main game dah lama berlalu.

follow you.

mas berkata...

Eh2 samalah kita beli samsung tab 7.0 jek..janji ada x moa yg mahal2..tu yg syok berblogging..

mas berkata...

Syoklah main game jer guna tab

OrangTasek berkata...

Saya pakai 7.7... Boleh la bosan2x layan game jer la