Isnin, 4 Julai 2011

Bangun Selamat Pagi CIKGU!!!!!..


Kelas jam 12.10 bukan pagi dah..ni dah tengahari.. hari ni duk memencilkan diri kat bilik muzik yang kesunyian sebab dah 2 hari tak jejak bilik guru... bukan ade ape2x sajer jerr..malas nak berulang alik...bilik muzik ni pun bilik aku jugak..

ni tengah main lagu takdir dan waktu MEGA

ni pulak tengah main lagu "ANAK AYAM"

mengajar muzik ni kena la mood cikgunya happy2x kalau tak happy tak mengajar rasenye kalau dah asyik nak pelangkung budak jerr...tapi sepanjang mengajar muzik jarang sangatlah tension tu pun kalau budak2x terhibur.. lagi pun aku tak ngajar sangat lagu2x kanak ni..hehe.. budak2x pun boleh kata " alahai bosannye lagu" lagu dari tadika pun nak nyanyi jugak..lagu lain la pulak..

list lagu selalu dengar OrangTasek
  • Creed - My sacrifice
  • Radiohead - Karma Police
  • Metallica - Memory remains dan unforgiven 2
  • Mega - Takdir dan waktu /bayangan gurauan /sekuntum bunga di gurun sahara
  • Gamma- kembang terhalang
  • Alif aziz feat joanna - Kalau cinta ( ahaks!!!.. melody lagu ni best kiut jer dongar) walau mcm tak sepadan dengan usia aku dengar lagu macam ni..wieyyyyyyyyy!!!!!!

2 ulasan:

Cik SHiNJU berkata...

Lagu Creep x suker ker?
Melody n lirik mantop!

Mr Vampire berkata...

creep suka jugak..tp lagi kuat melodi lagu karma police..hehe
tapi ape2x hal pun radiohead tetap terbaek