Rabu, 26 Januari 2011

KOLEKSI 2011

Koleksi 2011 yang menjadi pojaan hatiku!!!!!..

Antara koleksi figure hero-hero kegemaran aku pada tahun 2011 ni... murah jer ni.. tak sampai beratus habis.. RM20 pun tak sampai. yang di belakang tak perlu di perkenalkan la.. iron man yang duduk sebelah kanan sambil mengumpat tu figure kamen rider dark kabuto sebelah dia ialah kamen rider den 0 gun form... yang baru beli 2 ekor tu la iron man dengan kamen rider den 0 gun form ... " amoi ni kamen rider ka power rangers?? tak tau ma... mcm mana jual mainan boleh tak tau... balik rumah google internet jumper la...oooo den 0 punyer form rupenyer..

Koleksi jam loceng yang aku kumpul sekarang ada 4 la.. kenapa bende mcm nie aku jadikan koleksi aku sebab pada pandangan mata kasar aku ....fuhhh sunguh berseni!!!.. dan sempoi bukan sekadar koleksi ,tapi bertindak sebagai agen pembangkit aku dari tudur yang lena ok la dengan kehadiran ke empat-empat jam loceng ni aku bangun awal dan paling awal dalam sejarah..selalunya pukul 7.00 pagi baru bangun sedangkan punch card merah jam 7.20 tapi sekarang bangun awal sebelum jam berbunyi punch card pun dalam 6.45 dan pukul 7.00 pagi...senyum jer datang kerja...

2 ulasan:

mofaizmz berkata...

sampai 4 jam ko.. suma tu set alarm ke

Mr V berkata...

ha ah semua set alarm...pagi2x memang bingit la telinga... tp pagi tadi aku lambat jugak ...aku tak salahkan jam sebab aku tak set alarm pun semalam hahahaha