Khamis, 30 Disember 2010

Handphone oh handphone!!!!....



Handphone memang antara barang2x yang perlu dan wajib di bawa ke mana2x.. dan ini mengisahkan tentang handphone atau dalam bahasa melayunya telefon bimbit
Nokia 6120c di cekup pada tahun 2008 dengan harga RM620.00

SE K810i di cekup pada tahun 2006 dengan harga RM 1500.. seminggu setelah beritanya dihebohkan di majalah2x dan juga internet.. canggih wooo... tp banyak sangat masalah sehingga terpaksa berbulan berada di service center antara HP yang paling lama dalam inventori aku.... asyik rosak jerr... aku pun ada pakai O2 tp problem bateri...


Dan yang terbaru murah jerrr.... tp terasa mcm pakai Iphone wehehehhee....screen touch... di cekup pada petang semalam dengan harga RM 370.00 memandangkan hanphone yang lain ada masalah ... 6120C orang call tak dengar suara... si SE K810i keypad tak berfungsi... dengan sakit hatinya beli jer la...yang baru nak repair 2 biji Hp lama tu dah lebih kurang beli yang baru...tp murah la.. belilah barangan buatan malaysia murah dan berkualiti....hehehe belum pakai dah cakap berkualiti...


Sekian dari bilik berita.........

2 ulasan:

airaniez wirdani berkata...

haha..blum guna dah kata berkualiti.takpe2.support barangan buatan Malaysia k.hihi.(bila tak elok cr brg import.tahun depan cukai HP dah kurang/takde.)

Mr V berkata...

tak tau lg pe el barang buatan tempatan ni...asal murah cekup saje la...cukai HP kurang kenapa mansuhkan terus kan ke bagus kan...kan...kan...