Sabtu, 30 Oktober 2010

STATUS MUKA BUKU MEREKA PART 3


Ya memang itu hak anda Wall anda...anda punya suka ...di ini disenaraikan 5 status Muka Buku yang ????...

STATUS 1 : bestnyew tdiw dpt smbut ary jdy abg sdare...meriah sgt2....disbbkn dyew dpt 8A dlm PMR,so ours family celebrate on his burfdey...mmg bestt gilerr arhh..pling best msew bling tpung n tlur kat dyew.....yg pling sronok skaly,dpt smbut burfdey dyew kat singapura...best gilerr arhh..rmai gak yg dtg...to my lovely cousin,Redzuan Aiff,EPPY BURFDEY TO YOU....I WISH YOU SUCCESS IN UR LIFE....hehehe...love you abg..
( ini lah contoh penulisan bahasa melayu yang telah di ubah...what the hell!!!..)

STATUS 2 : car wash..emm,best gk tgk dorg nie wt keje... ( privasi jer lebih)


STATUS 3 : juSTin BIebER is MIne !! lvu justin...all the best for you... itS mYbe FuN n ExCitInG If CaN HaNg OUT wIth YoU juStiN...
( hantu justin bibir!!!.... . itS mYbe FuN n ExCitInG If CaN HaNg OUT wIth you.. jawab aku lah...nak di agungkan mat salleh tu buat apa.... baca la al-quran lagi fun dan comfortable dunia dan akhirat... hang out berjemaah kat masjid lagi bagus)

STATUS 4:
REDZUAN ALIFF...
EPPY BURFDEY TO YOU...
HOPE YOUU SUCCESS IN UR LIFE...
LURVE YOU abg...
MMMMMUUUUAAAACCCCCCCHHHHHHHH
( orang yang sama update status beliau selang 15 minit menceritakan hal yang sama..)

STATUS 5:
geram giler..........bosan nk mampos......x tau nak wat pew.........otak aq dah jam..................!!!!!!!!!
!!!!!! = ( Baru 12 tahun hidup di muka bumi dah mcm ni jadinya...)

2 ulasan:

Cik SHiNJU berkata...

ada satu lg,sya bru nmpk smlm..

" bang,anak2 dh tido ker?"

huhuhu...mcm xleh msg ke hp laki tu sdiri...nak tulis kat wall gak..

MRV berkata...

hehhe tu la namanya mencari privasi....