Sabtu, 23 Oktober 2010

Carta status FB dan jawapannyer...

Status sudah kemestian bagi semua pengguna Muka buku...memang di akui status yang mereka tonjolkan adalah hak mereka dan tulis apa yang mereka suka..kadang2x status syok sendiri tu orang nak komen pun malas... berikut adalah carta status FB paling tak best??

1. urmmm hujan jew...nak tido ke tak?? = ( nak tido pun payah??)

2. Anda mahu duit?? beri 10 alasan kenapa amda mahu duit?? = ( status paling bangang dalam dunia FB takde lah kaya mana pun) geng penapis air sucker

3. ari ni aq da uadd sseorg tu sakit...**** aq nk mintak maaf la , klu sbb aq ko yg dipersalakan..aq x pena & x nk pon uadd ko jd mcm tu...aq nak mntak maaf sgadd2,, = ( malang sungguh cikgu BM nyerr...)

4. Aaaaaaa ngantokny mate nie..ase cm nk tdo jer,p x ley sal aku drive nie.. = tau pun tengah drive ?? nak tido dalam tanah silakan....

tu jer kottt..
time aku hilang mood nak menaip...dan mencurahkan idea serta mencari idea..

aku walau ada FB tapi jarang nak update status ..banyak upload gambar jerr... status pun kadang2x jerr tp yang mengarut2x...

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

aku tahu ,sape punye status yg no 4 tu...ahahahah..
(^.^)

MRV berkata...

dah tau bagus laa...

Cik SHiNJU berkata...

hahaha..yg no-4 tu x bleh blah..
tido dlm tanah erk..huhuh

Tanpa Nama berkata...

Thanks :)
--
http://www.miriadafilms.ru/ купить фильмы
для сайта wwworangtasek-wiez.blogspot.com