Isnin, 25 April 2011

Aku dan Si A


Berputik kembali cintaku padanya ..entah kenapa dari hari ke hari dari minggu ke minggu dari bulan ke bulan menanti... tapi kadangkala aku merendah diri sebab untuk memilikimu bagaikan dengan duit seringgit nak beli air tin kokak-kola dah tentu buat malu diri sendiri . A terlalu mahal yang ori sahaja mcm t-shirt kolar dah cecah RM119 perghhh .Sebenarnya A tu adalah untuk Adidas wahahaha.... harga bagi t-shirt pulak mcm tak masuk akal sehelai RM99.00 perghh boleh dapat 3 helai baju made in siam lerr...
Kisah ni yang aku jadikan entri di kala kebosanan ni sebab kunjungan aku petang tadi disebuah kedai sukan yang terkenal .Motif utama sebenarnye nak survey kasut futsal ada 2 kedai yang aku survey tp berlainan syarikat dan kedai yang kedua la yang paling lama aku menempel sambil menyelongkar setiap sudut kedai ..hmmm dah namanya pun ori kan mana dapat 20 ke 10 ringgit sehelai kahkahkahkah... terniat tadi nak beli t-shirt yang berharga RM101.00 nak try camne la pakai yang ori ni gatal tak badan hehehe...tp pikir punya pikir lupakan jer la...beli yang murah jer la janji cop adidas....

3 ulasan:

Cik SHiNJU berkata...

alah membeli menang memakai..

Mr V berkata...

jangan kerana sehelai baju ...makan maggi bulan ni hahaha

H1N3 berkata...

jom gi Al-ikhsan Bahau... muahmuahmuah